bijkee.nl

kinderpraktijk

bijkee.nl

Werk in uitvoering…

februari 26th, 2016 · No Comments · Geen categorie

Er zijn zo veel leuke ideeën en mogelijkheden om kinderen te helpen en te begeleiden “bij Kee” dat er voor mij altijd werk in uitvoering blijft.
Ieder kind heeft een unieke vraag en daarbij past alleen maar maatwerk. Dat wil ik bij Kinderpraktijk Bij Kee ook aan blijven bieden. Mooie opleidingen komen steeds weer op mijn pad en daarom blijft mijn aanbod zich ook uitbreiden en/of aanpassen.

Heb je of heeft u vragen? Stel ze gerust! Ik ben bereikbaar via het e-mailadres info@bijkee.nl en geef altijd zo snel mogelijk antwoord.
Groepstrainingen plan ik ook in op aanvraag, er is ook een mogelijkheid om vrijblijvend op de wachtlijst te komen, dan krijg je als eerste bericht bij het plannen van een training. Uiteraard mag je zelf ook een groepje aanmelden, dan plannen we de dag en tijd in overleg in.

Via Facebook is kinderpraktijk Bij Kee te volgen voor actuele berichten en de meest recente updates.
Voor de training Ik leer leren Bij Kee heb ik een aparte Facebook pagina.

Binnenkort meer Bij Kee!

Tags:

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment