Wil jij je kind een stap verder helpen?
Wil jij een begeleiding voor je kind die afgestemd is op de manier van leren van jouw kind?
Wil je dat je kind meer plezier in leren krijgt, effectiever leert en leert op een manier die bij jouw kind past? Leerondersteuning is individueel en wordt afgestemd op de behoeften van jouw kind!

Als leerkracht en psychomotorisch kindercoach geef ik leerondersteuning met meer extra aandacht dan alleen maar de stof doornemen en oefenen. Leerondersteuning gaat verder dan gewoon bijles voor rekenen, spelling of (begrijpend) lezen. Ieder kind is uniek en heeft daarom zijn of haar eigen manier van leren. Leerondersteuning is dus maatwerk.

Wil je dat jouw kind geholpen wordt op een manier die echt bij je kind past? Dat je kind de aandacht krijgt die het verdient? Loop dan eens binnen bij de inloop ‘Koffie/thee bij Kee’ voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek maken we kennis met elkaar en vertel je kort je zorgen, we bespreken waar je kind tegen aan loopt, wat je wensen zijn. We stellen samen de hulpvraag vast en ik vertel je over mijn manier van werken. Wanneer je deze wijze van begeleiding vindt passen bij je kind, maken we een eerste afspraak. 

Verder kijken naar de oorzaken van het probleem…..
Soms gaat leren niet vanzelf, wanneer er op school al van alles aan gedaan is en je thuis ook al extra hebt geoefend, kan het het een idee zijn om het leerprobleem (of probleem in de concentratie) eens van een andere kant te bekijken. Een eerste start is dan de screening.
De begeleiding kan dan echt goed op de behoeften van jouw kind afgestemd worden en is op deze manier effectiever en past ècht bij jouw unieke kind.

Groepstrainingen geef ik op aanvraag. Heb je interesse, meld je dan vrijblijvend aan via info@bijkee.nl. Zodra ik ruimte in mijn agenda en een aantal aanmeldingen heb kan ik in overleg een training plannen en krijgen de mensen die zich vrijblijvend aangemeld hebben als eerste de kans om mee te doen.

Ik geef bijvoorbeeld de trainingen ‘Ik leer leren’ (groep 7-8 en de brugklas), ‘CITO in beeld’ (groep 7 -8), ‘alle teksten de baas’ (begrijpend lezen groep 6-7-8). De tarieven vind je hier.