Koffie/thee bij Kee

Dit is een maandelijkse inloop voor ouders/begeleiders (zonder kinderen), vrij toegankelijk, gratis, elke éérste woensdag van de maand in de praktijk en duurt van 9-10u.
Deze inloop is speciaal voor jullie om even kennis te maken en om te kijken of ik de juiste persoon ben voor jullie hulpvraag. Je bent welkom met vragen, om even te sparren, maar ook als je eens binnen wil komen kijken, de ruimte of specifieke materialen wil bekijken of gewoonnieuwsgierig bent naar mij en/of mijn praktijk. De deur staat voor je open!

In 2023 ben je welkom op:

woensdag 7 juni
woensdag 5 juli
woensdag 6 september

Nieuwe momenten worden regelmatig toegevoegd en heel soms wijzigt er een dag/datum. Kinderen gaan namelijk altijd voor, soms is er een urgentie die voor gaat. Kijk daarom voor de zekerheid vooraf nog even op deze pagina of de sociale media (Facebook/Instagram).

Goed om te weten

* Er is momenteel een wachtlijst, zowel onder als na schooltijd staat mijn agenda vol.
* Via email mag je altijd contact opnemen voor vragen, informatie of vragen over aanmeldingen. Ik reageer zo snel mogelijk.
* Er staan er tot nadere berichtgeving géén groepstrainingen of workshops gepland (i.v.m. mijn agenda).

* Scholen, teams, kinderdagverblijven en andere groepen geïnteresseerden kunnen via email ook contact opnemen voor trainingen, studiedagen, workshops of lezingen. Doe dit ruim van te voren om teleurstelling te voorkomen.

* Tevens verzorg ik sinds januari 2020 in Breda de Opleiding tot Psychomotorisch Kindercoach voor ‘Beweeg en Groei opleiding en training’, daarom is de praktijk op vrijdag gesloten.
* In september 2022 is in Breda ook de opleiding tot Coördinator Bewegend Leren in het Basisonderwijs voor ‘Beweeg en Groei opleiding en training’ gestart. Interesse? Ik hoor het graag!
* Er zijn ook mogelijkheden om de modules apart en/of in company te geven, neem daarvoor gerust contact met ons op.
* De beweegdagen uit de coördinator opleiding geven we ook in company. Dit zijn drie hele mooie dagen, die als dagvullende teamtraining geboekt kunnen worden. De dagen bestaan uit een stuk theorie en veel praktische oefeningen waarmee je meteen aan de slag kunt.