Koffie/thee bij Kee

Dit is een maandelijkse inloop voor ouders/begeleiders (zonder kinderen), vrij toegankelijk, gratis, elke éérste woensdag van de maand in de praktijk en duurt van 9-10u.
Deze inloop is speciaal voor jullie om even kennis te maken en om te kijken of ik de juiste persoon ben voor jullie hulpvraag. Je bent welkom met vragen, om even te sparren, maar ook als je eens binnen wil komen kijken, de ruimte of specifieke materialen wil bekijken of gewoon nieuwsgierig bent naar mij en/of mijn praktijk. De deur staat voor je open! Aanmelden mag altijd, maar is niet nodig.

In 2023 ben je welkom op:
woensdag 29 november (week eerder i.v.m. de drukke decembermaand)

In 2024 ben je welkom op:
woensdag 3 januari (let op: in de kerstvakantie)
woensdag 7 februari

woensdag 6 maart

Nieuwe momenten worden regelmatig toegevoegd en heel soms wijzigt er een dag/datum. Kinderen gaan namelijk altijd voor, en soms is er een urgentie die voor gaat. Kijk daarom voor de zekerheid vooraf nog even op deze pagina of de sociale media (Facebook/Instagram).

Goed om te weten

* Er is een wachtlijst, zowel onder schooltijd als erna staat mijn agenda vol.
* Je kunt op de wachtlijst geplaatst worden nadat je kennis hebt gemaakt met de praktijk. Ik kan echter geen inschatting geven hoe lang de wachtlijst is en wanneer er weer ruimte komt.
* Op vrijdag is Kinderpraktijk bij Kee gesloten. Mijn collega Karin Slegtenhorst maakt op vrijdag gebruik van de praktijkruimte, zij heeft in haar kinderpraktijk Kr8ig Leren nog wel plaats voor begeleiding. Informatie kan je vinden via haar website Kinderpraktijk Kr8ig Leren.
* Mijn telefoonnummer staat niet op de website, omdat ik de kinderen waarmee ik werk alle aandacht wil geven. Via email mag je altijd contact opnemen voor vragen, informatie of over aanmeldingen. Ik reageer zo snel mogelijk.
* Er staan er tot nadere berichtgeving géén open groepstrainingen of ouderworkshops op inschrijving gepland (i.v.m. mijn agenda).

* Scholen, teams, kinderdagverblijven en andere groepen geïnteresseerden kunnen via email ook contact opnemen voor trainingen, studiedagen, workshops of lezingen. Doe dit ruim van te voren om teleurstelling te voorkomen.

* Sinds januari 2020 verzorg ik in Breda de Opleiding tot Psychomotorisch Kindercoach voor ‘Beweeg en Groei Opleiding en Training’, daarom is de praktijk op vrijdag gesloten.
* In 2022 is in Breda ook de opleiding tot Coördinator Bewegend Leren in het Basisonderwijs voor ‘Beweeg en Groei Opleiding en Training’ gestart. Interesse? Ik hoor het graag!
* Er zijn ook mogelijkheden om de vier modules van de opleiding apart en/of in company te geven, neem daarvoor gerust contact met een van ons op.
* De beweegdagen uit de coördinator opleiding geven we ook in company. Dit zijn drie hele mooie dagen, die als dag vullende teamtraining geboekt kunnen worden. De dagen bestaan uit een stuk theorie en veel praktische oefeningen waarmee je meteen aan de slag kunt. Meer info? Mail gerust!