bijkee.nl

Kinderpraktijk bij Kee

bijkee.nl

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Hoeveel keer komt een kind gemiddeld?
In principe is een traject voor kindercoaching relatief kort. Het aantal afspraken hangt af van het kind en de situatie. Soms is één sessie voldoende, soms is er meer nodig. Houd rekening met een aantal sessies. Na afloop van een aantal sessies vindt er een evaluatie met de ouders plaats.
Een reflexintegratie traject is afhankelijk van de nog aanwezige reflexen en het tempo van de integratie hiervan.
Ga er vanuit dat ik de trajecten altijd zo kort mogelijk wil houden.

Worden de kosten vergoed?
Reflexintegratie, kindercoaching, de trainingen en al het andere dat ik aanbied worden voor zover ik weet niet vergoed door de ziektekostenverzekering.

Hoe lang duurt een sessie?
Een sessie duurt ongeveer een uur, tenzij anders vermeld of afgesproken.

Kan ik Bij Kee terecht als mijn kind een diagnose heeft?
Jullie zijn uiteraard van harte welkom. Neem vrijblijvend contact op als je wilt weten wat ik voor jullie zou kunnen betekenen. Onthoud altijd: je kind is zoveel meer dan een diagnose!

Kun je ook iets betekenen voor baby’s of hele jonge kinderen?
Ja, ook ouders van hele jonge kinderen kunnen Bij Kee terecht. Voor velen is het een volle en heftige ervaring, een kind krijgen. Mocht is dit voor jou ook zo zijn en vind je jezelf opeens geconfronteerd met oud zeer of nieuwe vragen, ben je van harte welkom.

Is het mogelijk dat je bij ons thuis komt?
Het is mogelijk, maar ik werk liever vanuit mijn eigen praktijkruimte, daar heb ik alles voor handen.

Krijg ik te horen wat je met mijn kind bespreekt?
De ouder is in principe aanwezig tijdens de sessies. Als dit niet het geval is, staat het je vrij vragen te stellen.
Omdat vertrouwen tussen je kind en mij erg belangrijk is, laat ik het aan het kind te beslissen wat wel en niet gedeeld zal worden. Uiteraard mag je hierin van mij een professionele houding verwachten en kun je erop vertrouwen dat ik je op de hoogte breng van zaken die in het belang van het kind aan zijn/haar ouder(s) verteld dienen te worden.
Bij een (psychomotorisch) kindercoachingstraject zijn ouders niet aanwezig bij de sessies.

Krijg ik een verslag?
Nee, ik maak geen verslagen. Wel krijg je na de sessie het huiswerk via de mail thuisgestuurd.

Wat zijn de kosten? 
Op de pagina ‘tarieven’ staan de kosten vermeld. Ik stuur na de sessie de rekening, betaling verwacht ik binnen 14 dagen op mijn rekening. Hierover staat ook meer te lezen in de algemene voorwaarden.
Let op: een kennismaking is vrijblijvend en gratis, aan de intake zijn kosten verbonden.

Algemene voorwaarden
Deze zijn te vinden op deze site, ik mail ze ook altijd aan de ouders na de intake. Goed om ze vooraf door te nemen.